FAQ

10 redenen waarom u voor ons kiest.

1. Meer dan 35 jaar tuinervaring en tuintechniek van vader op zoon. Door steeds bij te scholen in de nieuwste technieken en trends kunnen wij veel tuingenres aan, van klassiek tot ecologisch en natuurlijk, alsook uiterst modern en sober.
2. Onze opdracht start met het luisteren naar de opdrachtgever, om zijn wensen te realiseren tot zijn project.
3. Wij staan open voor uw tuindroom, wij maken kleine tuinen visueel groter en grote tuinen statiger en/of gezelliger, het eindresultaat zal uw verwachtingen overtreffen
4. Wij nemen alle tuinwerken, deelopdrachten of uitvoering in fasen aan, rekening houdende met het beschikbare budget
5. Wij nemen ook uw totaalproject ter harte: van ontwerp tot volledige uitvoering, volgens uw wens en in de kortst mogelijke uitvoeringstermijn.
6. Ons zeer uitgebreid en modern machinepark garandeert een hoog kwalitatieve uitvoering van uw project in de kortste en voordeligste tijd
7. Onze eigen boomkwekerij voorziet uw tuin van (groenblijvende) blikvangers. Grote plantmaten van buxus taxus en hulst en diverse grote solitaire planten aan de beste prijs tegen een gewaarborgde kwaliteit.
8. Familiale onderneming met medewerkende patroons, waar de familie instaat voor de volledige realisatie van uw project.
9. Kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijke nazorg staat voorop.
10. Vrijblijvende kennismakend gesprek bij u thuis om uw project te bespreken&