OVER ONS

Tuintechniek Debergh-Devrome is een jong en enthousiast familiebedrijf. Nu reeds meer dan 10 jaar geleid door Frits en Rika Debergh-Devrome.
Opgegroeid in een tuinaanleggezin kan Frits putten uit een brede ervaring van meer dan 35 jaar op alle niveaus in de groensector.
Dankzij dit jarenlange leerproces helpen wij uw resem groenproblemen van de baan en verschaffen wij u graag de nodige deskundige raad en inlichtingen. Van plantenkeuze, materialen, technische mogelijkheden tot ruimtelijke vormgeving toe, steeds kunt u bij ons terecht voor een verzekerde professionele aanpak, vakkundige uitvoering en afwerking. Voor elke situatie zoeken wij naar de meest gunstige oplossing, rekening houdend met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tuinbranche.

Met creatieve geest kleed Frits die  gediplomeerd tuinarchitect is, uw buitenruimte naar uw grootste verlangens in. Met steeds onze medewerkende patroons op de werf verzorgen wij de aanleg van uw tuindroom tot in de puntjes. Vakmanschap is onze troef. Het eindresultaat zal daarenboven uw verwachtingen overtreffen.

Het realiseren van een totaalproject waarbij de woning, de verhardingen, de aanplantingen en eventuele constructies een perfect uitgebalanceerde groene ruimte vormen behoort tot onze specialisaties, maar is geen must…
U kunt ons ook vinden voor alle kleinere, deelopdrachten of buitenconstructies.